Reclameballonnen met logo

Een ballon kunt u laten bedrukken met een afbeelding, tekst of logo. De ballonnen kunnen aan 1 of 2 kanten worden bedrukt.

Reuzeballonnen maken meer indruk

Ballonnen met opdruk van uw bedrijfslogo zijn leuk voor jong en oud! Wilt u echt opvallen, probeer dan onze reuzeballon met logo!

Handige accessoires!

Een elektrische ballonpomp, een dubbelwerkende ballonpomp, ballonstaafjes zodat u de ballonnen niet meer hoeft dicht te knopen, ballonlint met snelsluiter of een ballonnen-boom.

Ontwerp uw eigen bedrukte reclameballon

Bedrukte reclameballonnen kunnen voor meerdere doeleinden worden ingezet. Heeft u met uw onderneming een jubileum of opening te vieren dan kunnen bedrukte reclame ballonnen zorgen voor de juiste aankleding. Ook kunnen bedrukte reclame ballonnen worden ingezet voor promotionele doeleinden en ballonwedstrijden. Een ballon kunt u laten bedrukken met een afbeelding, tekst of logo. De ballonnen kunnen aan 1 of 2 kanten worden bedrukt.

Een bedrukte reclameballon bestellen, wij maken het u makkelijk

Omdat wij graag willen dat u tevreden bent over het eindresultaat, bieden wij de mogelijkheid om een gratis digitaal drukvoorstel aan te vragen. Voordat de ballonnen bedrukt worden kunt u het ontwerp via dit digitale drukvoorstel beoordelen. Wilt u direct een bestelling plaatsen, vul dan het bestelformulier in en bestel snel en eenvoudig uw bedrukte reclameballon. Heeft u liever een offerte op maat voor het bedrukken van uw ballonnen neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met: 085-7600477.

Daarom ReclameBallonnen.nl!

  • Gratis proefdruk

    U krijg bij een offerte aanvraag of een bestelling, altijd een digitale proefdruk. U hoeft alleen de afbeelding, logo of een tekst bij een offerte aanvraag c.q. bestelling mee te sturen.

  • Snelle levering

    Omdat wij de ballonnen in eigen huis bedrukken, kunnen wij snel leveren. Daarnaast worden de bedrukte ballonnen altijd bezorgt voor een vaste prijs, zo weet u waar u aan toe bent.

  • Productie in eigen huis

    Uw ballonnen worden in eigen huis bedrukt door onze zeer ervaren drukkers. Zij doen dit met veel passie en genieten elke keer weer als er een mooi bedrukte ballon van de machine komt.