ReclameBallonnen.nl – Onze doelstelling

Reclameballonnen.nl richt zich op de promotionele drukwerk markt. Wij streven een klantgerichte service na, met leverbetrouwbaarheid, een goede kwaliteit ballonnen en drukwerk voor een concurrerende prijs. Wij bedrukken ballonnen in aantallen vanaf 50 stuks. Reclameballonnen.nl is een professionele integere organisatie waarin de wens van de klant centraal staat.

Over ons

Reclameballonnen zijn een vriendelijk promotie artikel en wij bedrukken de ballonnen in eigen huis in een hoogwaardige zeefdruk kwaliteit. Reclameballonnen zijn er in alle denkbare kleuren en kunnen aan 1 of 2 kanten worden bedrukt met alle denkbare opdrukkleuren. Onze grafici staan garant voor een klantvriendelijk contact en zij verzorgen uw ballonnen drukwerk als of het hun eigen ballonnen zijn. De vrijblijvende gratis digitale proefdruk zien wij als service om er voor te zorgen dat u weet wat u kunt verwachten als u de ballonnen bij ons besteld. Onze accessoires om uw ballonnen op te blazen, dicht te binden en te presenteren maken uw bestelling tot een afgerond geheel. Wij bedrukken uw ballonnen graag en wij doen dit al vele jaren tot grote tevredenheid van onze klanten.

Over onze ballonnen

Onze Belbal ballonnen, zijn gemaakt van 100% natuurlijk afbreekbare latex. Dit betekent dat de recycleertijd van onze ballonnen even lang is als de recycleertijd van een eikenblad. Onze ballonnen zijn tevens volledig ISO en TUV goedgekeurd. De grootste misvatting: Latex ballon is niet van plastic!