Uw bedrukte reuze ballonnen bestellen bij reclameballonnen.nl

Laat zien waar u zich bevind met de reuze ballonnen van ReclameBallonnen.nl. De reuze ballonnen zijn aan 1 of 2 kanten te bedrukken en ideaal als aandachtstrekker. Door hun grote diameter zijn de reuze ballonnen een blikvanger tijdens de opening van een nieuw bedrijfspand of op een beurs. Laat uw bedrijfslogo of slogan aan 1 of 2 kanten van de reuzeballon drukken. Wilt u direct uw reuze ballonnen bedrukken en bestellen? vul dan hetbestelformulier in en bestel snel en eenvoudig uw bedrukte reuze ballonnen!

Vele mogelijkheden voor het inzetten van bedrukte reuze ballonnen

Heeft u met uw onderneming een jubileum of opening te vieren dan kunnen bedrukte reuze ballonnen zorgen voor de juiste aankleding. Wilt u direct de reuze ballonnen bedrukken en bestellen, vul dan het bestelformulier in en bestel eenvoudig uw bedrukte reuze ballon. Heeft u liever een offerte op maat neem dan contact op via hetcontactformulier of bel met:085-7600477.

Daarom ReclameBallonnen.nl!

  • Gratis proefdruk

    U krijg bij een offerte aanvraag of een bestelling, altijd een digitale proefdruk. U hoeft alleen de afbeelding, logo of een tekst bij een offerte aanvraag c.q. bestelling mee te sturen.

  • Snelle levering

    Omdat wij de ballonnen in eigen huis bedrukken, kunnen wij snel leveren. Daarnaast worden de bedrukte ballonnen altijd bezorgt voor een vaste prijs, zo weet u waar u aan toe bent.

  • Productie in eigen huis

    Uw ballonnen worden in eigen huis bedrukt door onze zeer ervaren drukkers. Zij doen dit met veel passie en genieten elke keer weer als er een mooi bedrukte ballon van de machine komt.

Bedrukte reuze ballon met een persoonlijke boodschap

Blikvanger van formaat is onze grote ronde latex reuze ballon. Deze ballonnen zijn verkrijgbaar met een doorsnede van 60 cm of 90 cm. De reuze ballon geeft sfeer en gezelligheid aan uw feest, beurs, opening of trouwerij. De ballon kan worden gevuld met lucht of Helium. Wij bedrukken uw reuze ballon met uw eigen persoonlijke tekst en of logo. Net zoals de gewone ballonnen is de reuze ballon in verschillende kleuren te bestellen in onze webshop. Zo kan er worden gekozen voor een reuze ballon in felle, heldere kleuren en ook is het mogelijk om de reuze ballon te bestellen in één van onze metallic kleurvarianten.